söndag 24 februari 2008

En helt vanlig jävla helg


Ytterligare en helg har sprungit förbi. Fredagen tillbringade jag i Kaverös hos min vän Carl Sebastian Claesson. Han har ett inramat foto på sin systerdotter i fönstret. Enligt Sebastian är det en bortskämd liten rackare som äger inte mindre än´tre riddardräkter. Själv fick jag i regel vänta i tre år mellan det att jag önskade mig någonting till det att jag fick det när jag var liten. Jag tror att det fanns en socialistisk tanke där nånstans. Brödköer lär dig ödmjukhet. Typ.

Jag o Seb såg "alla presidentens män". En gammal 70-talsfilm med Dustin Hoffman och Robert Redford som handlar om journalisterna som redde ut watergateskandalen. Sjukt snygg och bra film som inspirerar/ger prestationsångest till en simpel knattehockeyreporter. Jag vill gräva mer och tabellbita mindre tror jag. På väg hem fick jag vänta i en halvtimme på en blåsig hållplats tillsammans med 2 killar från elgymnasiet och ett upprört fruset fyllo.
Jag bad till gud för att mina Ipod-batterier skulle räcka trots att de blinkade rött. Det gjorde de, jag åkte lättat hem utan meningslösa konversationer att blogga om.
>
Igår var det gräsänklingskväll hos Piit. Vi var fyra män som tokdrack ren sprit. Jag spetsade Chris grogg kvällen lång för att få honom att avslöja pikanta detaljer från hans vidlyftiga singelliv. Helt i onödan, sånt kommer gratis om man känner Chris. Gött så.






Idag har jag varit så bakfull att jag rent medicinskt borde ha varit död. Men vi har en filmidé som kan bli riktigt jävla rolig. Det ser jag fram emot.

5 kommentarer:

Johanna sa...

gött att du haft en go helg. räknas inte pokeraftonen alls eller?

och jag ser fram emot att se alla era filmer :)

Le Tokbiff Total sa...

Jovisst räknas den, och det var skoj. Men man får nyhetsvärdera, sen gäller det mycket vad man har för bildmaterial.

Jag har foprtfarande inte sett er. När får man det?

Johanna sa...

åh, snart hoppas jag. björsa har en skiva, nån ska bara bränna den.

Anonym sa...

bilden e klockren, jag lånar din bild hoppas det är okej, länkar till dig samtidigt iallfall

//ronnie

sexleksaker sa...

Many sex plz!